Száraz bőr a rejtett veszély a nyár

Tudod, mi a száraz bőr problémák, mi ennek az oka?

Hogyan ismerjük fel a száraz bőr?

foto9

Száraz bőr probléma minden generáció, amelynek végén próbál gyűjteni. Bár látszólag jól ismert kifejezés, Professzor. Maria Balabanova – bőrgyógyász azt mondta, hogy a száraz bőr összetett jelenség, amely folyamatosan a témában számos tanulmány, bevezetett minket a problémákat, a száraz bőr, megmutatta, milyen következményekkel jár a nem megfelelő ellátás, valamint elmagyarázta nekünk, hogy magában foglalja a megfelelő ellátást.

A hideg levegő kombinált fűtés télen pedig a túlzott napozás a nyáron, olyan tényezők, amelyek a bőr száraz, sérült. Bár a száraz, érzékeny bőr tartalmazza a szükséges ellátás egész évben, nyáron az az idő, amikor a probléma a száraz bőr kap kiemelt figyelmet. – Ismerős az érzés, a tisztaság, majd bőrpír, zagrobelna, alumane, kiszáradás.

Dr. Balabanov azt mondta, hogy a genetika szerepe egyrészt a hatása az éghajlati viszonyok, másrészt alapvető fontosságúak ahhoz, hogy a bőr, amikor fenn kell tartani. Ezen kívül, a száraz bőr is lehet eredménye, alultápláltság. Ezek a tényezők vezetnek szárazság, razdrazhat vezet, hogy a rugalmasság elvesztése, végső soron pedig káros az egészségre, mind megjelenését. De a megfelelő ellátás száraz, érzékeny bőr is jó állapotban kiegyensúlyozott nedvességet.

Száraz bőr problémák

Az a kifejezés, száraz bőr ismerteti a bőr felső rétege, amely hiányzik a nedvesség természetes olajok, szóval. lipidek, bár alapvető bőrtípusra. pH fiatal bőr, leggyakrabban 7 körül, majd a belépést a pubertás, a faggyúmirigyek, hozzájárul a bőr optimális pH-ja a 4,5 6,2.

A bőr lipid szolgálni, mint egy védőréteget, az akadály a különböző baktériumok, vírusok, illetve hiánya miatt a bőr érdes, hámló, anélkül, hogy fényes. Az emberek szenvednek száraz bőr ismerik ezt a kifejezést, valamint a következmények; zsibbadás, tisztaság. Fontos tudni, hogy a száraz bőr kiszáradt bőr nem mindig ugyanaz a fogalom, mint a zsíros bőr is lehet, kiszáradt.

“Az emberek panaszkodnak, egy szorító érzés, rossz közérzet. A megfelelő ellátás hiánya, a szárazság súlyosbítja, amellett, hogy finom vonalak, ráncok, felület kapott által szeletelés a bőr felületén, valamint az a tendencia, hogy allergisierende. Egy példa erre az úgynevezett “ekcéma hostess” az emberek, akik gyakran mossa meg a kezét, a bőr repedések, illetve reagál a különböző anyagok a környezetben.” – Prof. Maria Balabanova

A leggyakoribb hibák az érdekel, hogy a száraz bőr

Függetlenül attól, hogy milyen emberek is tisztában volt a következményekkel, a napozás, illetve egyéb veszélyek a nyáron, néhány közülük megfelelő ellátást, nem ismeri a következményeket hoz elegendő érdekel, száraz bőr.

“A leggyakoribb hiba, hogy ne kérjen szakmai segítséget, hogyan kell alkalmazni a saját hiábavaló. Ha száraz a bőre, kerülje a termékek további száraz a bőr, mint a kozmetikai sorozat a zsíros bőr; termékek bőr öregedése ellen, stb.; gyakran mossa a víz, különösen, ha nehéz; a használat, a nem megfelelő termékek tisztítására, valamint még sok más.” – Prof. Maria Balabanova

Prof. Balabanov ossza meg, melyek a leggyakoribb következménye a nem megfelelő ellátás.

A bőr irritált, különösen a hidegebb hónapokban, NaukaNet vezet szuper fertőzés, a mikroorganizmusok, a környezet, allergisierende, valamint az allergia, a környezetből.

Megfelelő ellátást a száraz bőr

Rendszeres hidratáló van a válasz erre a kérdésre! Amellett, hidratáló belülről, a napi fogyasztása legalább 1,5 liter folyadékot, fontos, hogy hidratálja a bőrt, mind azon kívül.

“Kötelező hidratálás a bőr különösen fontos, mivel ismini javasoljuk, speciális termékek, erős folyadékpótlás megfelelő krémek, többször is a nap folyamán; nem vizes gyakran előfordul, hogy a bőr; korlátozza a rajta szintetikus szövet, mosás, több, mint egy meghatározott mennyiségű mosószer; alaposan öblítse ki a ruhát mosott a mosószerek. A legfontosabb használja a kozmetikai hidratáló összetevők, mint például a hyaluronsav, sokkal több.”Prof. Maria Balabanova

foto10

Az elme a funkciók száraz bőr, fontos, hogy ne élelmiszerek alapján agresszív alkatrészek koncentrálni azok, amelyek nyugtató, hidratáló anyagokat, illetve azokat, amelyek helyreállítása kezelni a bőrt. Ajánlott termékek tartalmaznak ceramidok, Shea vaj, jojoba, napraforgó. Az is fontos, hogy válassza ki a kozmetikumokat tartalmazó hialuronsav. Ez az anyag a szervezetben, leggyakrabban található a kötőszövet, ízületek, de a legfontosabb a minőség, absorbiendo víz.

A használja a hialuronsav a kezelés száraz bőrre

Mert az a képessége, hogy tároljuk a vizet, akár 1000-szer, a súly, a hialuronsav egy rendkívül fontos segítője a kezelés száraz bőrre. Ez a legerősebb hidratáló ismert, hogy a tudomány, ezért nagyon fontos eleme hidrotermica krémek. Ezért ajánlott, hogy a kiválasztás a kozmetikumok, amely magában foglalja a hidratáló krém, hialuronsav, glicerin, antioxidánsok, amelyek megvédik a bőrt a külső hatásoktól.

“A hialuronsav a fő elem a bőr. Ez tartalmazza az összes alapvető építőkövei a bőr. A molekula a hialuronsav vonzza százszor több a víz, a környezet, amely a fő létfontosságú biokémiai folyamatokat a bőrben. Ellenőrizze, hogy a bőr fordul elő, főleg a külső, a segítséget, a kozmetikai készítmények vagy injekció.”, magyarázza a Professzor. Balabanov

Mixa Hyalurogel Könnyű krém, akinek a hatalom a harcot a száraz bőr csak azért, mert ezek az összetevők. Erős, 24 órás hidratálás, könnyű textúra, hogy nem hagy zsíros maradék hogy a bőr keres egy gondtalan nyár, ezért ne felejtsd el, hogy a bőr az érdekel, amit megérdemel!